Contact pagina | Thor Athletics

Welkom op de contactpagina van Thor Athletics, hier kan je terrecht met al je vragen!

Hallo daar! Mijn naam is Martijn en ik ben niet alleen de eigenaar, maar ook het aanspreekpunt hier bij Thor Athletics. Ik vind het heel tof dat je de moeite neemt om contact met ons op te nemen met je vragen en/of opmerkingen! Hiervoor wil ik je gelijk even bedanken.

Ik vind het heel belangrijk dat we bij Thor Athletics de aller beste service bieden en iedereen zo goed mogelijk helpen. Als je ons contact formulier invult dan weet je ook direct dat je met mij (Martijn) contact hebt en dat je mails niet worden doorgestuurd naar allerlei mensen binnen het team. Je hebt een direct contact met mij, dus kan je alle vragen of opmerkingen die je hebt kwijt.

Bij Thor Athletics streven we ernaar om onze community van fitnessliefhebbers te ondersteunen en te begeleiden op hun reis naar een gezondere levensstijl en persoonlijk succes. Of je nu vragen hebt over onze items/je bestelling of iets heel anders, ik sta altijd voor je klaar.

Ook als je bijvoorbeeld een sponsorship aanvraag wil doen, kan dat via dit contact formulier. Voeg dan ook gelijk even je social media accounts toe en wat extra informatie over jezelf zodat ik gelijk een goed beeld heb van wie je bent en wat je doet.

Vul het onderstaande contactformulier in met je vraag of opmerking, en ik beloof dat ik binnen 24 uur bij je terugkom. Jouw tevredenheid en welzijn zijn onze topprioriteit, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt bij Thor Athletics. Blije mensen die onze producten gebruiken met veel plezier is waar we het voor doen!

Bedankt voor je interesse in Thor Athletics en ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Met sportieve groet,

Martijn
 

Stel hier je vraag!

We proberen alle vragen van onze klanten binnen 24 uur te beantwoorden

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.