Versturen en retourneren

Na bestelling: 

Standaard verzending 

Nederland 1-2 werkdagen 

België 2-3 werkdagen 

 (Houdt er rekening mee dat met bepaalde feestdagen / acties zoals Black Friday / Cybermonday dat verzendtijden langer kunnen uitvallen voor enorme drukte)

- Ruilen wordt alleen toegestaan ​​als items niet defect of beschadigd zijn. 
- Retourneren / ruilen is alleen toegestaan ​​binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. Restituties / omruilingen zijn niet toegestaan ​​voor artikelen die na 30 dagen worden geretourneerd. 
- Artikelen die door uw fout zijn beschadigd, worden niet omgeruild. 
- Als u van mening bent dat uw items defect zijn, neem dan eerst contact op met onze ondersteuning en geef een korte beschrijving van de fout en de locatie van de fout met fotografische details als u denkt dat dit relevant is. Het is misschien niet altijd nodig dat u uw defecte goederen aan ons retourneert, en we zullen dit op dat moment en geval per geval beoordelen. 
- Het retourneren van goederen is op kosten van de gebruiker 
- Verzendkosten worden niet gerestitueerd 
- We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen, als u zeker wilt zijn, stuur het dan met tracking. 
- Thor Athletics is niet verantwoordelijk voor gestolen of verloren pakketten, pakketten die naar het verkeerde adres zijn verzonden, of voor het terugbetalen of vervangen van pakketten in deze gevallen. In het geval dat een pakket tijdens verzending verloren of beschadigd raakt, is de klant verantwoordelijk voor het indienen van alle claims bij de postbode. Thor Athletics is niet verantwoordelijk voor pakket(ten) als het eenmaal in handen is van een postbode. 

Klik hier om je eigen retour te regelen en een verzendlabel te downloaden.