Versturen en retourneren

Na bestelling: 

Standaard verzending 

Nederland 1-2 werkdagen 

België 2-3 werkdagen 

 

- Ruilen wordt alleen toegestaan ​​als items niet defect of beschadigd zijn. 
- Retourneren / ruilen is alleen toegestaan ​​binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. Restituties / omruilingen zijn niet toegestaan ​​voor artikelen die na 30 dagen worden geretourneerd. 
- Artikelen die door uw fout zijn beschadigd, worden niet omgeruild. 
- Als u van mening bent dat uw items defect zijn, neem dan eerst contact op met onze ondersteuning en geef een korte beschrijving van de fout en de locatie van de fout met fotografische details als u denkt dat dit relevant is. Het is misschien niet altijd nodig dat u uw defecte goederen aan ons retourneert, en we zullen dit op dat moment en geval per geval beoordelen. 
- Het retourneren van goederen is op kosten van de gebruiker 
- Verzendkosten worden niet gerestitueerd 
- We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen, als u zeker wilt zijn, stuur het dan met tracking. 
- Neem eerst contact op met onze ondersteuning voordat u iets naar ons terugstuurt! 
- Thor Athletics is niet verantwoordelijk voor gestolen of verloren pakketten, pakketten die naar het verkeerde adres zijn verzonden, of voor het terugbetalen of vervangen van pakketten in deze gevallen. In het geval dat een pakket tijdens verzending verloren of beschadigd raakt, is de klant verantwoordelijk voor het indienen van alle claims bij de postbode. Thor Athletics is niet verantwoordelijk voor pakket(ten) als het eenmaal in handen is van een postbode. 

FAQs

Als je de Knee Sleeves wil wassen dan raden we aan om ze voorzichtig te wassen of te laten weken in lauw water of eventueel met een klein beetje zeep waar weinig chemicaliën in zit (een soort babyzeep) omdat anders de print kan beschadigen 

Meet de omtrek van het kniegewricht met het been gestrekt maar ontspannen. Als je tussen twee maten in zit, maar je hebt relatief gespierde kuiten raden we de grotere maat aan 

Gebruik niet de maat van je sportbroek als referentie. Meet de omtrek van je taille ter hoogte van je navel voor de goede maat. Stel dat je precies tussen twee maten in zit dan raden we aan om te kijken of je bijv. een lange bulk of cut in gaat. Stel dat je nog een jaar lang een bulk in gaat en dus meerdere kilo’s gaat aankomen, dan raden we de grotere maat aan. Stel dat je een diepe cut in gaat en meerdere kilo’s gaat afvallen, dan raden we de kleinere maat aan.