Delen van persoonlijke informatie

Zoals beschreven in onze Privacy Policy, verzamelen we persoonlijke informatie uit uw interacties met ons en onze website, inclusief via cookies en vergelijkbare technologieën. We kunnen deze persoonlijke informatie ook delen met derden, waaronder advertentiepartners. We doen dit om u advertenties op andere websites te tonen die meer relevant zijn voor uw interesses en voor andere redenen die zijn uiteengezet in ons privacybeleid.

Het delen van persoonlijke informatie voor gerichte advertenties op basis van uw interactie op verschillende websites kan worden beschouwd als "verkoop", "delen" of "gerichte advertenties" onder bepaalde privacywetten van Amerikaanse staten. Afhankelijk van waar u woont, heeft u mogelijk het recht om u af te melden voor deze activiteiten. Als u dit recht om u af te melden wilt uitoefenen, volg dan de onderstaande instructies.

Als u onze website bezoekt met het Global Privacy Control opt-out voorkeursignaal ingeschakeld, zullen we, afhankelijk van waar u bent, dit beschouwen als een verzoek om af te zien van activiteiten die kunnen worden beschouwd als een "verkoop" of "delen" van persoonlijke informatie of andere gebruik die kunnen worden beschouwd als gerichte advertenties voor het apparaat en de browser die u hebt gebruikt om onze website te bezoeken.